keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Kissakuvahaaste 116: Sohvanvaltaaja

Tässä meidän poikien tyylinäyte jo edesmenneellä sohvalla. Noin niinku normaalisti kumpikaan ei juurikaan oleile sohvalla jos siinä ei ole ihmistä seurana. Sohvatuoli kyllä vallataan päiväunille. Älä hei tuu nyt. Tää on mun tuoli.
Tosin jos sohvalle on unohtunut torkkupeitto myttyyn, kannattaa tarkistaa sisältö ennenkuin rojahtaa päälle, ettei Hipulista tule pannukakkua. Hastulilla on kummallinen tyyli, sohvalle tullessa täytyy pistää maate just siihen kaken päälle. Kännykkäkin käy jos kake sattuu olemaan ihmisen kädessä.

Emäntä itte sai tänään vihdoin ja viimein aikaiseksi lähteä suunnistamaan. Ensimmäinen kerta tänä vuonna. Positiivisesti piti sitten heti ostaa 11 kerran sarjalippu. Sain taas hyvän muistutuksen miksi Naantalin suunnistukset kannattaa jättää väliin. Jumalattomia kalliota ja älyttömiä jyrkänteitä. Pohkeet meinas loppua jo toisella rastilla.

3 kommenttia:

  1. Hyvin ovat kissat vallanneet sohvan ja nojatuolin. Tuo alin kuva on hauska, nyrkkejä puiden ajetaan tunkeilijat pois. ;)

    VastaaPoista
  2. Komeita sohvanvaltaajia ja tassu ojossa puolustetaan paikkaansa.

    VastaaPoista
  3. Teillä onkin hommattu juuri sopivan kokoinen tuoli, mittatilaustyötä varmaankin. Kissa täyttä sen mukavasti laidasta laitaan:)

    VastaaPoista