torstai 16. heinäkuuta 2009

Akvaariossani on lehtikalan poikanen

Siis siitä kudusta yksi on ainakin kasvanut silmin nähtäväksi poikaseksi. Oikeastaan siitä erottuu vain silmät ja ruskuaispussi. Voitte arvata etten tuon kokoisesta poikasesta onnistunut kelvollista kuvaa saamaan.

Mutta tässä kokonaiskuva "kasvatus"akvaariosta. Tämä on hehkurasboroiden ja kirsikkasukarapujen koti. Oikeassa yläkulmassa näkyy poikasboksi, jossa siis nyt yksi lehtikalan poikanen sekä miekkakasvin lehti, jossa loppu kutu odottaa.

Harrastin myös hieman sisustusta. Kiinnitin siimalla akvaariossa olleen peacock-sammaleen mökiltä tuomaani ja kuorimaani omenapuun oksaan. Oksa ei ihan vielä uponnut, joten kanto nojaa siihen ja pitää sen pohjassa. Sisustetaan uudestaan kun oksa pysyy itsellään pohjassa.

Akvaariossa on kaksi hyvin eriväristä valoa. Takimmainen on hyvin punainen ja etummainen erittäin kirkas valkoinen. Tästä värierosta johtuen etualan hiekka on aivan eriväristä kuin taka-alan. Toki kaikki muukin on samoin, mutta hiekassa tuo ero näkyy parhaiten. Etummainen lamppu tuli akvaarion mukana ja takimmainen käytettynä ostamani lampun rungon mukana. Molemmissa on reippaasti yli puolet käyttöiästä käyttämättä, joten en millään raaski vaihtaa täysin hyviä lamppuja. Silmä on jo tottunut hassuihin väreihin ja luultavasti jatkossakin ostan toiseen punaisemman valon. Ehkei kuitenkaan aivan noin punaista.

Jos joku ihmettelee taustan "kuviointia", niin se johtuu siitä, että taustakuvan ja akvaarion lasin välissä on vettä joka "liimaa" kuvan lasiin kiinni ja näin kuva näkyy paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti