lauantai 25. heinäkuuta 2009

Kuinka tyhmiä voi kalat olla?

Aamulla ruokinnan yhteydessä yritin tiirailla Loistogurameja akvaariosta. Ei näkynyt. No siellä on kumminkin niitä kasvipuskia. Ne on jossain siellä. Nyt äsken kävin taas tiirailemassa ja kun ei näkynyt, päätin siirrellä kasveja. Niitä oli joka tapaksesa tarkoitus siirrellä huomisen vedenvaihdon yhteydessä, mutta minä vähän aikaistin sitä. Ei missään ketään. No mulla on suodattimessa suodatinmassan ja sinämän välissä ympäriinsä noin neljä milliä tilaa. Siellä on ihan säännöllisesti sukarapuja. Mutta kun nämä Loistoguramit on akvaarion suurimpia asukkeja. Mistä ne muka olis mahtunut suodattimeen menemään? Irrotin sitten kumminkin suodattimen ja tirkistelin sinnekin. Yhdessä reunassa liikahti jotain. Äkkiä suodatinkammio ympäri akvaarioon. Sieltähän pullahti kolme loistoguramia. Kuinka tyhmiä voi kalat olla? Ihan oikeesti. No se neljäs on yhän kateissa. Se katosi jo eilen heti pian altaaseenlaiton jälkeen.

Edittiä: Mies löysi iltaruoan yhteydessä kaikki neljä Loistoa. Ne taitaa olla samanlaisia ku noi mun Hehkurasboratkin. Niitä on 13, mutta tän neljän kuukauden aikana, mitä ne on ollu, mä oon päässy laskemaan kaikki ehkä neljä tai viisi kertaa. no ei ne vedä vertoja piikkisilmille. Mutta niistä joku toinen kerta.

Eilinen isnpiraatio kantaa vielä tänäänkin. Ompelin aamusella ne kaksi kassia jotka oli valmiiksi leikattu.Serkkuni menee naimisiin kolmen viikon päästä. Keksin yhtäkkiä, että mähän teen sille läjän ekokasseja häälahjaksi. Väri on itseoikeutetusti musta. Ripaus punaista ja kultaa sallittu. Tuumasta toimeen ja eurokankaaseen katselemaan palakankaita. Että voi tuuri osua. Ensimmäisen kerran, kun päätin alkaa itse ompelemaan kauppakassini kyllästyneenä kaupasta ostettujen heikkoon laatuun, menin silloinkin eurokankaanseen etsimään palakankaita. Silloin oli laarissa kankaita hintaan 10 euroa muovipussillinen. Nytkin osui, mutta hinta oli laskenut. Muovipussillinen maksoi enää 5 euroa. Harmillisen vähän vaan oli mustia kankaita. Punaista ei tietenkään ollenkaan. Mutta tässä tämänkertainen saalis.Nyt on vaaleat kankaat pyykkikoneessa kutistumassa.

Niin mites se muuten tän blogin kanssa olikaan? Eikös tämän pitänyt olla eläinblogi? No ehkä minä naisena saan muuttaa mieltäni. ;-)

Mutta ei niitä eläimiä suinkaan unohdeta, vaikka muustakin kirjoitetaan. Tässä kattimus laiskimus.

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi! Seurailen itse suurimmaksi osaksi kissablogeja, joten nämä kalajutut ovat oikein mukavaa vaihtelua kisujuttujen keskellä (mutta onneksi kisujuttuja löytyy täältäkin). Olen itsekin puolivakavissani miettinyt akvaarion hankkimista, mutta se tuntuu kovin työläältä harrastukselta. Onko se? Kauniita ne ainakin ovat.

    VastaaPoista
  2. Ei sen enempää kuin kissatkaan. Kaksi kertaa päivässä ruokaa. Kerran viikossa osittainen vedenvaihto. Ruoankin voi antaa automaatilla. Vedenvaintoonkin voi rakentaa automaatin. Joskaan vedenvaihtoautomaatti ei puhdista pohjaa.

    VastaaPoista