perjantai 24. heinäkuuta 2009

Hastuli kyllästyi

Emäntä sai inspiraation ja päätti ommella kaksi-kolme vuotta kaapissa maanneista kankaista niitä aiottuja kauppakasseja. Ihme kyllä, kumpikaan kissoista ei osoittanut suurempaa kiinnostusta hommaa kohtaan. Silti ompelukoneita ei voi jättää vahtimatta. Hipuli tykkää syödä ompelulankaa. Hastuli sitten jossain toisen kassin kohdalla kyllästyi olemaan yksin ja tuli puskemaan kerjäten huomiota. Siinä on vaan semmonen pikku juttu, että jos Hastulille ei anna huomiota se yhtäkkiä puskeekin kyynärpäähän (tai yleisemmin polveen) hampaat edellä. Selvästi tietää mikä on herkkä kohta. Kaksi kassia tuli valmiiksi tällä kierroksella. Pari muuta on nyt sitten leikattuna valmiiksi. Hipuli tässä tarkistaa laatua.
Tänään se sitten vihdoin ja viimein tapahtui. Noin neljä kuukautta tilauksessa olleet kalat vihdoin saapui Turkuun saakka akvaarioliikkeeseen. Suurimman osan aikaa niitä ei ole ollut tukkulistoilla. Kerran niitä jo oli, mutta tilauksesta huolimatta ei koskaan tullut. Tässä ne on: Loistoguramit (parkkeerattuna suodattimen alle).
Neljä kappaletta niitä ostin. Saatan hakea jossain vaiheessa kaksi tai neljä lisää. Riippuu miten nämä suostuvat olemaan esillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti