maanantai 28. helmikuuta 2011

Kissanruuista ja Zooplussasta

Tässä viime syksynä äitini raahasi minut ostoskierroksella paikalliseen eläinkauppaan, kun hän tartti ruokaa kissoillensa. Mä sitten puolitylsistyneenä kävelin ympyrää. Vilkaisin ohimennen kuivaruokasäkkien hintoja, koska zooplussalla oli juuri noussut hinnat ~1€. Hämmästyin, kun katsomani säkki oli viitisen euroa halvempi kuin Zooplussalla.

Silloin kun siirryin Zooplussan asiakkaaksi, käyttämäni ruokalaatu maksoi Turun Zoojattaressa 62€ ja Zooplussalla muistaakseni 57€. Olen kerran tuon äidin eläinkauppakäynnin jälkeen tilannut Zooplussasta kuivaruokasäkin. Aika oli nyt tullut hankkia seuraava. Mielenkiinnosta päätin kuitenkin tehdä hintavertailua.
Sivuhuomautuksena sanottakoon, että käyttämäni laatu on vaihtunut, mutta merkki ei. Zooplussalla 10 kilon säkki maksaa nyt 62.99€. Kävin töistä tullessa Zoojattaressa. Ensimmäinen yllätys oli, että heillä on myynnissä Sanabelle-sarjaa. Olen kyseisestä sarjasta tilannut Urinary-ruokaa Zooplussalta, koska sitä ei ole muualta saanut.

Myyjäkin kerkesi siinä hämmästellessäni tulla kyselemään mitä mä tarviin. Ilmoitin tarvitsemani ja kysyin heidän hintaa. Meinasin perseelleni lentää. Ihan tasan sama ruokasäkki 49.95€! Minusta tämä on jo merkittävä hintaero, eikä tällä kertaa kyllä Zooplussan suuntaan. Taidan seuraavaksi tehdä hintatutkimusta märkäruokien osalta. Niitä on kyllä vielä kaapissa noin kahden kuukauden tarpeeseen, ettei ihan vielä mikään kiire ole.

1 kommentti:

  1. Jee! Etsivä löytää kun oikeen selailee. Blogit joissa seikkailee kisulaisia on niin kivoja!
    Päätin jäädä lukijaksi tänne!

    VastaaPoista