tiistai 3. elokuuta 2010

Valmis seinä

Nyt niitä kuvia siitä seinästä:
Savukin on osunut kuvaan.
Samoin Bastet.
Ja vielä pari yksityiskohtaa, mistä näkyy kuvion kolmiulotteinen vaikutelma.

Tässä se nypläystyyny nyt vihdoin on.
Kävin perjantaina Raumalla mustan pitsin yössä. Iski taas hinku nypläämään. Tämä tyyny siis on aloitettu joulukuussa. Se piti ensin tulla anopille, mutta anoppi hankki sitten keväällä jostian muualta tyynyn itselleen. Tyyny on viimeiset viisi kuukautta ollut kesken, koska hukkasin tyynyä varten ostamani kankaan. Nyt päätin, että sen kankaan on löydyttävä. Siinähän se oli eteisen lipaston päällä. Ja vaikka sen päällä olikin tavaraa, niin kyllä siitä pussista silti puolet näkyi.

Ostin itselleni Raumalta myös yhden nypläysmallikirjan. Kävin sunnuntaina viemässä sen anopille lainaan ja samalla annoin varoituksen, että haluan nypyläni takaisin lähiaikoina. No niitä olikin parikymmentä vapaana, mutta en sitten tyhmä ottanut niitä samantien. Ne olis hyvin riittänyt harjoitustöihin. Minulla siis on nypylöitä ennestään, koska olen joskus muinoin hiukan nyplännyt.

Kävin myös palauttamassa kirjastoon nipun kirjoja ja otin tietty tilalle nipun nypläyskirjoja. Aluksi suunnitelma oli mennä kansalaisopistoon nypläyskurssille. Toivoin, että eläkeläisille olis päiväryhmä jossain puolenpäivän tienoilla, koska silloin olen varmasti vapaalla töistä. Ei meinaan nappaa maksaa kuuttakymppiä, jos pääsee paikalle keskimäärin yhden kerran kolmesta. Eipä vaan löytynyt kurssia kyseiselle ajalle. Kaikki alkoi aikaisintaa 17 jotain. No, niinkuin sanottu, olen mä joskus nyplännyt, että kyllä mä varmaan saan juonesta kiinni pelkän kirjankin avustuksella.

3 kommenttia:

  1. Hei, youtubesta kannattaa nypläyksenkin osalta hakea opetusvideoita!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuvio seinällä ja savu on suloinen, muut kissakuvat myös hyvät!
    Kiva blogi sinulla :D

    VastaaPoista