maanantai 30. elokuuta 2010

Kissakuvahaaste:Plussat ja bonukset

Tarinan joudun kertomaan random-kuvien kera, sillä itse bonus oli niin lyhytikäinen, ettei siitä ole kuvia.
Nämä ei ole bonuksia. Nämä on ihan varta vasten ostettuja vaikka hyvin on leikittykin.
Zooplussalta tuli 10 Kilon kuivaruokapaketin mukana kaksi kuminauhalla ja huiskan varrella varustettua lelua. Leikitin sitten kissoja heti, kun olin ruuat kaappiin saanut.
Leikkihetken jälkeen nostin lelut melko korkealle hyllylle, paikkaan jossa kissat ei ollut ennen käynyt. Isäntä tuli myöhemmin kotiin ja ihmetteli huiskan jäännöksiä.
Minä sitten etsimään mihin lelut oli kadonnut. Toinen taisi olla jo siinä vaiheessa suolistettu, eikä toista näkynyt missään. En kovin tarkkaan kumminkaan etsinytkään.
Ihmettelin vain kissojen suunnatonta kiinnostusta leluihin, joten kaivoin paketin takaisin esiin. Kyllä siinä paketissa luki vihreän kirjavalla taustalla suht pienellä vihreällä tekstillä, että niissä on kissanminttua. Tuli se toinenkin lelu seuraavana päivänä vastaan yhtä suolistettuna. Niin, että hauskaa oli kokonaisen vuorokauden.

6 kommenttia:

 1. Haa, olipas mielenkiintoisia leluja! Oliko ne niitä sudenkorentoja tms? Hauskaa on varmasti ollut!

  VastaaPoista
 2. Mä en itseasiassa edes muista minkä mallisia tai värisiä ne oli, kun ne tosiaan oli niin lyhytikäisiä. Saattoi olla vaaleita hiiren tai kalan mallisia.

  VastaaPoista
 3. Kyllä on muikea ilme kisulla. Kyllä lelut löytyy korkealtakin : )

  VastaaPoista
 4. Heh-heh, lelut on tarkoitettu leikittäviksi, vai mitä kissat? Vaikkakin sitten vain lyhyen aikaa ;) Samoin olisi varmaan käynyt meilläkin!

  VastaaPoista
 5. Ainakin oli mieluisat lelut. Tuollaisia hiiriä Börjekin sai joulupukilta. Kesällä ei leluja kuitenkaan kaivata. Mutta talvella saivat kyllä kyytiä.

  VastaaPoista
 6. Ihana löhökopla sängyssä! :D

  VastaaPoista