maanantai 8. helmikuuta 2010

Mä sain Aikaiseksi

Mä pesin jääkaapin hyllyt ja heitin kaiken vanhentuneen pois. Nyt vois hyvällä omalla tunnolla kutoa KuTu-vaihdon juttua. I got myself up to work and cleaned our refrigerator.

Kissakuvahaasteessa olis aiheena lumi. Oltiin just eilen Hastulin ja Savun kanssa ulkona, mutta ilman kameraa. No tänään voi ottaa uusiksi.

Pellettivessan tarkoitus ei oikein auennut noille kissoille, joten otin kourallisen pellettejä ja ripottelin alakerran hiekkavessaan. Ja vastaavasti kaivoin hiekkavessasta suurin piirtein saman verran märkää hiekkaa, jonka taas kippasin pellettien päälle. Ei mennyt kauaa kun pellettien seassa näkyi kakka.

Olen nyt kaksi kertaa todistanut Savun kummallisia vessatapoja. Käydään vessassa pissalla. Hoidetaan asia niinkuin olettaa voi. Lähdetään pois. Kahden metrin päässä muistetaan, että mulla oli muuten kakkahätäkin. Palataan laatikkoon ja hoidetaan toinenkin asia. Savu has odd toilet behaviour. Firts she goes pee normally. Then she goes away and two meters away remembers, that she had other issues too. Then she goes back and poops.

1 kommentti: