perjantai 12. helmikuuta 2010

Kissakuvahaaste ja vähän muutakin

Ja tämän kertainen aihe on lumi. Savu ei oikein innostunut, eikä Hastulikaan mennyt ihan niinku normaalisti. Finnish catphotochallenge. Theme: snow.Koulupäivän pituus tänään: 17 minuuttia. Meillä oli trukkikorttikoulutus. Eilen oli teoria ja tänään ajokoe. Mä pääsin ajamaan toisena ja sit sai lähteä kun oli suorittanut. Ajo kesti vajaan 10 minuutta.

Kävin eilen hakemassa tilaamani kerinpuut. Eilen sitten kerin vyyhtejä kerälle. Kunto loppui kesken, joten tänään jatketaan. Mutta ajoitus oli kyllä täydellinen. Tänään tulee eka vihje Evenstar mystery shawliin ja siihen varaamani lanka oli vyyhdillä.

Olen täällä kiukutellut kaikille, jotka vaan on jaksanut kuunnella, tulevan työharjoittelun aikataulua. Siis kolme harjoittelukohdetta, kaksi päivää per kohde, on siten, että samana päivänä on kaksi 3-6 tuntista vuoroa. Ja osui sitten niin, että keskiviikkona pääsee kotiin kello 22. Torstaina täytyy olla paikalla kello 6.30. Torstaina pääsee taas kotiin kello 22. Näissä on sentään kahdeksan tunnin vapaa välissä, mutta sitten perjantaina täytyy olla paikalla 5.15 ja kotiin pääsee 17.30, eikä välissä ole kuin kahden tunnin vapaa. Perjantaina ei siis kannata lähteä kotiin välillä ottamaan päiväunia. Taitaa kulua paljon energiajuomaa työharjottelussa. Kahvia en juo.

3 kommenttia:

  1. Hyh, lunta, tuntuvat kissat sanovan :D Suvi pääsi tänään samaan aikaan ulos kun lähdin viemään koiraa - valoisalla se ei uskalla lähteä perään. Sinne se jäi surkeana huutamaan pihaan. Määääymääääymäääy-tänne mut yksin jätitte!

    VastaaPoista
  2. Hyvinhän se näyttää ulkoilu sujuvan, ainakin Hastulilta.

    VastaaPoista
  3. No onpa melko rankat aikataulut teidän harjoittelussa! Kiitos tsemppaamisesta, ja tsemppiä sinnekin! :)

    VastaaPoista