torstai 25. helmikuuta 2010

Ihana, ihana flunssa

Ilmeisesti meidän työharjoittelun ohjaajat osas odottaa, että me saadaan vähän kaikki flunssa tässä alkuun. No mä oon nyt puolitoista päivää saikulla ja perjantaina on pakko mennä, kun sitä ei sitten pysty korvaamaan.

Perjantaina siis matkustajia tarkastamaan käsimatkatavaraan. Onneksi tää tuntuu olevaan nopealaatuista flunsaa tulee nupeesti ja tuntuu myös lähtevän nopeesti. Alkoi siis tiistaina kurkkukivulla. Eilen oli sitten nenä tukossa ja mulle perinteisesti erittäin valonarat silmät, joka tietty johti kyynelnesteen ylettömään erittymiseen. Ja kun se nenä kerran oli tukossa niin se sitten valui vetisenä räkänä ihan koko ajan. Jos kyuyneleneste menis sinne minne sen pitäiskin, niin mun ei tarttis niistää ollenkaan. Ja eilen oli myös lievästi kuumeinen olo. Tänään ei enää ole valonarkuutta havaittavissa vaikka nenä onkin tukossa. Kokonaisolotila on kuitenkin huomattavasti parempi. Uutuutena hiukan yskittää.

Kävin eilen yksityisellä hakemassa nipun reseptejä tarkoituksena olla tosiaan perjantaina tolpillaan. Vähän se lääkäri kohotteli kulmiaan kun kerroin meneväni perjantaina työharjoitteluun, mutta kyllä se ilmeisesti ymmärsi kun mä selitin miksen mä voi olla pois. Ainakin reseptien määrästä päätellen. I'm feeling sick from flu. I'm home today, but tomorrow I have to go back to jobtraining. So yesterday I went to see a doctor and got quite amount of recipes for medicine. Doctor undestood when I explained why I have to be able to work tomorrow.

Tee-se-itse -pellettilaatikkoon liittyen kerrottakoon, että ei toimi. Siis ne reiät pitäis kai olla pitkulaisen mallisia, että se puru tippuis sinne alempaan laatikkoon. Yhtään isompia niistä ei voi tehdä, kun sitten menee pellettikin siitä reiästä. Toistaiseksi olemme luopumassa pellettiajatuksesta vaikka tuoksullisesti se olisi huomattavasti mukavampi vaihtoehto kuin mikään hiekka, mitä mä olen kokeillut. Eikä sekää tietysti yhtään ärsytä, että Savu hakee välillä laatikosta pelletin ja leikkii sillä ympäri asuntoa. Ja toisinaan niitä sitten löytyy myös sängystä nukkumaan mennessä. Onneksi ne on niitä kuivia yksilöitä.

Tänään aamulla oli myös yksi käännykän laturin johto pureskeltu kahteen osaan. Syytän Savua. Cellphone charger cable was bitten to two pieces this morning. I blame Savu.

1 kommentti:

  1. Oletteko kokeilleet Cat's Best Ökoplussaa? Se on meillä ollut jo pitkään käytössä enkä vaihtaisi mihinkään. Kyse on siis paakkuuntuvasta "pelletti"hiekasta, tietoa löytyy esim. tuolta: http://www.petplanet.co.uk/product.asp?dept_id=518&pf_id=7096

    VastaaPoista