lauantai 26. joulukuuta 2009

Tapaninpäivää vaan kaikille

Emäntä päätti syksyllä verenluovutuksessa käydessään ajoittaa seuraavan kerran jouluun. Joulunpyhät on aina spr:lle ongelma. Verihiutaleet kun säilyy käyttökelpoisina niin lyhyen aikaa. Alunperin mun piti käydä jo aaton aattona, mutta se sitten jäi. Joten kävin sitten tänään. Hemoglobiini oli taas huikeat 145. Yleensä mulla on vaan karvan päälle 130. 150 on ennätys, mutta silloin mä urheilin kaksi kertaa viikossa.

Joululahjat on avattu jo toiveet täyttyneet. Sain mikroskoopin ja Lidl saa niistä kyllä muutaman valituksen. Mikroskoopissa on valo joka toimii sähköjohdon avulla. Ei siis pattereilla. Pistoke oli vaan jotain ihme ulkomaan mallia. Mutta emännälläpä oli semmoinen pieni taskulamppu joka mahtui näytetason ja lampun väliin. Joten yhden päivän tuli tiirailtua akvaarioleviä. Yhdessä näytteessä oli ökkömönkiäinen mukana. Mitä sitten tapahtuikaan? Isompaa suurennusta peliin :D. Mikroskoopissa on mukana okulaari jolla sen saa liitettyä tietokoneeseen. Voitte odottaa kuvia mielenkiintoisimmista löydöistä jahka kerkiän ja jaksan tutustua käyttöohjeisiin.

Savu kiipeili aattoiltanan niin ahkerasti kuuseen, että vietti yön lukkojen takana kylpyhuoneessa. Se vähän jäähdytti neidin kiinnostusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti