tiistai 1. joulukuuta 2009

Savun ensimmäinen ulkoilu

Viime suunnuntaina käytiin näyttämässä Savulle mitä oven toiselta puolen löytyy. On kuulemma ollut niin innokas lähtemään isännän mukana töihin. Emäntä sovitti Hastulin valjaat Savulle ja Hipulin valjaat lihonneelle Hastulille. Isäntä otti Hastulin hihnan ja Emäntä Savun hihnan sekä kameran. Kamera on varoitellut pattereiden loppumisesta kohta puoli vuotta. Nyt ne sitten tietty loppui ensimmäiseen kuvaan. No eikun kissa kainaloon ja piipahdus sisällä ja uusi yritys. Savun takapää tuntui lisänneen painoa tuntuvasta oven toisella puolella. Jopa siinä määrin, että sen nostaminen maasta normaalille kävelykorkeudelle tuotti ongelmia. Nenä sen sijaan viihtyi korkealla nuuskimassa. Välillä tosin täytyi käydä keräämässä rohkeutta emännän olkapäältä. Kaikki moottoriajoneuvojen äänet kun oli ihan uusi juttu ja kauhean pelottavia, vaikkei näköetäisyydelle erehtynyt kuin yksi peltilehmä. Paremman puutteessa käytiin Hastulinkin vierestä hakemassa rohkeutta.Väärä rappu höpsö!

Savu onkin talouden ensimmäinen kissa, joka pysyi pystyssä ekaa kertaa valjaita kokeillessa. Siksi harjoituksia olikin vain yksi ennen tositoimiin ryhtymistä.

1 kommentti:

  1. Paketti on postitettu tänään :) Vaihtopaketti on lahjapaperissa, mutta meni aika tiukoille saada se mahtumaan pahvilaatikkoon, joten ota paketti varovasti ulos pahvilaatikosta tai muuten paperi voi revetä :D

    T: Jouluvaihtoparisi

    VastaaPoista