keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Joulu lähestyy ja elämä hymyilee.

Laitoin juuri työpaikkahakemuksen ammattiani vastaavaan paikkaan. Ei ole moisia hetkeen näkynyt tarjolla.

Muutenkin emännällä alkoi jo joulu. Emännän veronpalautuksilla itselleen jouluahjaksi tilaama tietokone tuli eilen ja eilinen sekä tämä päivä on nyt mennyt pikkuohjelmien latailussa ja koneen säätämisessä.

Aikaa tietsikan kanssa leikkimiseen ei vaan just nyt kauheesti olisi. Viikonlopuksi pitää saada viidet lapaset valmiiksi. Varsinainen lapasosa on kaikissa valmiina, mutta koristeet puuttu. Mikä tarkoittaa, ettei työ ole juuri puoltaväliä pitemmällä.

Ja muuten se jännittävä lahja. Sain sen sitten synttäriksi ja se oli iso ritilällinen uunipelti.

Oletteko muuten katsoneet kinkkujen hintoja. Kävin ostamassa joulukinkun maanantaina. Kerkisin jo nostamaan kärryyn sellaisen vajaan 5 kilon puolikkaan kinkun, kun aloin kattomaan vähän tarkemmin hintoja. Mulla pitää olla kinkussa luu, joten toi noin viis kiloa on pienin mitä saa. Meitä ei kumminkaan ole kuin kaksi sitä syömässä. Toi viiden kilon suomalainen pakasteköntsä olis siis maksanu 32 egee ja hiluja päälle. Samassa altaassa makasi kokonaisia tanskalasisia n. 12 kilon kinkkuja. Laskin kännykällä , että pienin tommonen tanskalainen maksais 17 euroa ja hilut päälle. Arvatkaa vaan kummanko otin. Siitä saa sitten heti uunista otettuna höylätä pakasterasioihin leivänpäällystettä.

Olen tässä nyt parina päivänä huomannut Savulla uuden mielenkiintoisen tavan. Kun Savu menee juomaan vettä, se kokeileen ensin tassulla onko kupissa tavaraa ja missä se veden pinta on. Muutenkaan Savua ei tunnu pieni kosteus haittaavaan. Savu kävelee kylppärissä heti suihkun jälkeen, kun taas meidän muut kissat etsii mitä mielenkiintoisempia reittejä, jos ne on sattunut olemaan akvaariota katsomassa suihkuun mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti