perjantai 16. heinäkuuta 2010

JooEi

Kävin sitten lukemassa työaikalakia netissä. Kyllä nämä mun vuorot on ihan laillisia. Työehtosopimukseen en ole tutustunut, mitä siinä mahdollisesti sanotaan. Tällä viikolla nyt sitten kumminkin tapahtui niin, että: Keskiviikon iltaratavuoro päättyi 00.30. Torstain aamuturvavuoro alkoi 07.00. Torstaina kello 8.05 minä lähetin tekstiviestin työnantajalle, etten pysty tällaisiin vuoroihin ja vaadin poistamaan joko torstain iltaradan tai perjantain aamuturvan. Kahden aikaan iltapäivällä tuli vastaus, että perjantain aamuturva on hoidossa. Ja hyvä niin, sillä torstain iltarata päättyi vasta 02.00. Mun rajat löytyi nyt.

Kävin tänään myös moikkaamassa viime kesäistä työhrajoitteluohjaajaa. Sillä vaan oli sen verran kiire, ettei se nyt ehtinyt seurustelemaan mun kanssa. Sitä sattuu, kun kerran käy moikkaamassa toista työpaikalla työaikana.

Lisäksi kävin myös akvaarioliikkeessä. Eteisen akvaarion suodattimen turvepelletit olis pitäny vaihtaa jo kuukausi sitten. Ostin sitten samalla makuuhuoneen akvaarioon uusia kaloja. ADHD -seeprakaloja 10kpl:n parvi. Loistoguramit tuosta akvaariosta hävisi yksitellen. Raatoja ei koskaan näkynyt. Olettaisin käyneen niin, että ne viihtyivät turha hyvin suodattimessa ja kuolivat sinne. Kirsikkasukaravut piti huolen lopusta. Myös eteisen akvaariosta on hävinnyt viimeinen neonsateenkaarikala. Isäntä uskoo, että katinkultamonnit on pitänyt huolta raadosta.

1 kommentti:

  1. Aika oudoilta tuntuvat nuo tuntisi, mutta kannattaa olla tarkkana oikeuksiensa suhteen. Liika on aina liikaa.

    VastaaPoista