torstai 15. lokakuuta 2009

Päivän parhaat naurut

Eilen huomasin mielenkiintoisen jutun. Savu oli nukahtanut kieli suusta ulkona. Olen mä ennenkin nähnyt kissoilla kielen suusta ulkona tuollai, muttei omilla kissoilla. Menin herättämään Savun ja lärpytin kieltäkin muutaman kerran ennen kuin se vetäytyi takaisin suuhun.Tänään tilasin netistä pari lautapeliä. Jonkun aikaa tilauksen jälkeen menin tarkistamaan sähköpostia. Siellä oli tietty tilausvahvistus, mutta 14 minuuttia sen jälkeen oli tullut ilmoitus tilauksen siirtymisestä postiin. Siis tokihan ne oletettavasti vie päivän tilaukset kerralla postiin, mutta se mun paketti oli jo valmis. Olikohan jokseenkin hiljainen hetki tai jotain?

2 kommenttia:

  1. Mun tekee aina ihan hirveästi mieli lärpätellä noita roikkukieliä - Suvi unohtaa omansa aika usein ulos kesken pesupuuhien, jos esim. koira häiritsee keskittymistä.

    VastaaPoista
  2. Mun kuuro poikani teki tota samaa jatkuvasti.. :) Tulee muuten vieläkin pohdittua mistä Savu tuli Kouluun. Tai kuka sen sinne jätti... Noh, pääasia että on nyt parhaassa mahdollisessa hoidossa!

    VastaaPoista