sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Aamu-uintia

Duracellpupu oli taas asialla. Emäntä kävi aamupisulla. Noustessaan pöntöltä, sinne vilahti kissa. Pikkuhousut puolivälissä emäntä kalasti kissan pöntöstä ja huusi isäntää apuun. Isäntä kiikutti valuvan kissan kylpyhuoneeseen ja emäntä perässä pesemään kissaa. Näin pääsi Savu ensimmäiseen suihkuunsa.

7 kommenttia:

 1. No voi Savu raasua kun kävi ikävästi. *nauraa salaa vaikka ei saisi toisen vahingolle* :)

  Näyttää tuossa alakuvassa siltä kuin kisu näyttäisi kansainvälistä käsimerkkiä! ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos aamunauruista :D Kerran olen Suvin saanut kiinni perse pystyssä pöntöstä juomassa... Pudonnut ei se vielä onneksi ole :)

  VastaaPoista
 3. Heh ei saisi nauraa, mutta... aika koominen tilanne. :D Meilläkin on 3/4 kissaa kokeillut joskus pentuna tuota vessapöntössä uimista. Onneksi siellä ei ole silloin ollut kuin ihan pönttövettä vaan mutta silti... Pikkupesulle ovat kuitenkin kaikki joutuneet.

  VastaaPoista
 4. Ei sentään uinut maalitynnyrissä niinkuin mun entinen kissani joskus.. :) Oli kylpyhuoneremontti menossa (vuokranantaja maksoi pintarempan), ja työmies - pölö kun oli - jätti maalitynnyrin auki. Punainen poikamme siihen sitten nuuhkimaan ja eikös vaan pulahtanut. Ja siitä juoksemaan ympäri asuntoa, maalari perässä huutaen minua apuun... Onneksi oli vesiliukoista maalia!!

  VastaaPoista
 5. Voi rassukka! Mutta hei, tuskin hyppää pyttyyn enää toista kertaa :D

  VastaaPoista