torstai 29. lokakuuta 2009

Joulu tulee :-D

Olen siis paketoinut ensimmäiset viisi joululahjaa, kunnellut joulumusiikkia pari viikkoa ja nyt avasin ekan suklaakonvehtirasian.

Muutenkin on tapahtunut vaikka mitä, vaikkei täällä ollakaan ehditty blogia päivittelemään.

Kävin eilen Hipulin kanssa eläinlääkärissä, kun se oksensi neljäntenä päivänä peräkkäin. Mitään vikaa ei löytynyt. Epäiltiin vaan, että Savu olis stressannu Hipulia liikaa. No tänään aamulla Hipuli antoi Savulle oikein perusteellisen pesupalvelun. Hipuli pesi Savua ainakin puoli tuntia. Että kai se siitä sitten.

Ja ettei akvaariokaan kokonaan unohtuis...Ostin eteiseen kolme katinkultamonnia. Ihania vipeltäjiä. Tekis mieleni enemmänkin. Kävin myös ostamassa kylpyhuoneen akvaarioon kaksi helmirihmakalaa. Niitä kuuluisi olla yksi uros plus kaksi-kolme naarasta, mutta liikkeessä ei ollut kuin kaksi urosta ja yksi naaras. Myöhemmin sitten.

Kävin äsken viemässä postiin yhden paketin, joka oli menossa USAan asti. Oli just 2 grammaa alle puolen kilon ja meni maksikirjeenä. Hinta 2/5 paketin hinnasta.

2 kommenttia:

  1. Hih, taidat tosiaan olla jouluihmisiä! :D Mutta mikäpä siinä, kun siitä saa hyvää mieltä.

    Mites kissat ja akvaario tulee toimeen saman katon alla?

    VastaaPoista
  2. No akvaarioiden päällä on erilliset puiset kissakannet, koska en luota kansilasien kestävän kissojen painon. Paitsi makuuhuoneessa jossa lampunrungot peittää koko akvaarion. Sielläkin ilmeisesti kuitenkin tavittais se kissakansi kun edellisyönä Savu yritti käydä ongella lamppujen välistä ja toinen putos kauheella räminällä lattialle kello 1.20 yöllä. Yrittäähän Savu ja Hipuli metsästää ainakin piikkisilmiä lasin läpi. Hastulia ei kauheesti kiinnosta.

    VastaaPoista