maanantai 21. syyskuuta 2009

Pistä mies asialle. Odota viikko. Tee itse.

Viikko sitten viikonloppuna oli puhetta, että akvaariosta puuttuu enää raikä yläpuolisesta hyllystä, että saadaan ilmapumppu sinne. Mies kertoi, että heillä on töissä sellainen poranterä jolla saa pistokkeen mentävän aukon hyllyyn. Sen piti se tuoda viime viikon maanantaina. Ei näykyny eikä kuulunu. No muistihan se sen viimein perjantaina. No koko viikonlopun odotin, että mies poraa sen yhden reiän. Ei tapahtunut mitään. Tänään ukko tulee vasta illalla myöhään kotiin, joten tänäänkään ei porata. Paitsi, että multa loppui pinna.

Etsin poran käteen. Löysin sen huonomman, mutta mitä sitten. Se toimii kuitenkin. No tottakai siitä oli akku tyhjä. Pistin akun laturiin ja kudoin pätkän villapaitaa odotellessani. Sopivan ajan kuluttua kokeilin akkua koneeseen ja totesin että pyörii. Laitoin terän kiinni koneeseen ja aloin poraamaan. No se terähän oli sitten sen verran tylsä, ettei sillä olis vielä huomennakaan päässyt siitä hyllylevystä läpi. Tästä kimpaantuneena päätin hakea Bauhausista uuden. Maksoi kokonaiset viisi euroa. Nälkäkin tuli tässä välissä, joten aloin laittamaan ruokaa ja meinasin, että poraan sitten kun keitto kiehuu. No mähän porasin. Pääsin puoliväliin asti kun akku hyytyi. Nyt on akku jälleen laturissa ja lautasellinen herkullista keittoa nenän edessä.

Jatketaan täydellä mahalla.

2 kommenttia:

  1. Kai sinä tiedät, että miehillä on putkiaivot. Ei kannata vihjailla, eikä odotella, eikä sanoa "poraisitko". Pitää sanoa:"poraa!!!", niin johan alkaa tapahtumaan.Miehet ymmärtää vain suoraa käskyä :) :) :)
    Sait sentään sopan keitettyä ja vähän kudottuakin, niin etteihän se touhu ihan hukkaan mennyt :)

    VastaaPoista
  2. Niin ja kyllä mä sein reiänkin sain aikaiseksi.

    VastaaPoista