keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Löydetty kissanpentu

Tänään työharjoittelussa löytyi työpaikalta kissanpentu. Baarimikko soitti eläinsuojeluvalvojalle ja ilmoitti kissanpennun löydöstä. Minä lupasin ottaa kissanpennun hoitoon ja annoin yhteystietoni sinne jos joku kaipaa kissaansa. Annoin kissalle nimeksi Panimon Savu, koska kissa löytyi Panimoravintola Koulun tiloista (jossa juuri eilen oli pieni tulipalon poikanen) ja on väriltään puoliksi valkoinen ja puoliksi savun harmaa. Jos joku tunnistaa kissansa tästä niin on hyvä ja ottaa yhteyttä.(Näissä kuvissa savu näyttää enemmän mustalta kuin harmaalta)
Varasin Savulle huomiseksi eläinlääkärin tarkastuksen. Rokotetaan jos ei näy merkkejä madoista, muuten joudun varaamaan erikseen rokotusajan. Kissa on hieman laiha, muttei kuitenkaan nälkiintynyt. Toisessa korvassa on pieni karvaton laikku ja toisessa vissiin pieni arpi. Iäksi arvelisin noin 12 viikkoa ja sukupuoleksi tytön. Savu on nyt eristettynä meidän saunaosastolla ja siksi halusin terveystarkastuksen mahdollisimman nopeasti, että voin alkaa tutustuttaa kissoja toisiinsa. Jos ei omistajaa ilmaannu, aion pitää Savun. Toki isännälläkin on varmaan asiaan sanansa sanottavana.

1 kommentti:

  1. Voi kisu parka, ollut varmaan peloissaan. Kyllä sillä taisi käydä elämänsä tuuri, kun kohtasi sinut. Toisaalta, joku jossain varmaan kaipailee sitä takaisin, joten älä nyt heti kiinny siihen liikaa, jos omistaja vielä sattuu löytymään.

    VastaaPoista