lauantai 5. syyskuuta 2009

Päivän kissakuva-annos

Kissat oli mukavassa söpöilyasennossa, joten ei muuta kuin kamera esiin.Herra ilmoitti milloin kuvaaminen riittää hyökkäämällä kameran rannelenkin kimppuun.

6 kommenttia:

 1. Mikähän noissa laukuissa kiinnostaa kissoja!?! Aina kun meillä on matkalaisia kylässä, kissat valtaavat heidän matkalaukut. Varsinkin Petteri tykkää pötkötellä laukkujen päällä. :)

  VastaaPoista
 2. Taitaa olla aika isoja mötköjä nämä sinunkin kissat. Meilläkin sirot neitoset ovat lihoneet leikkauksen jälkeen oikein läski-madameiksi.

  VastaaPoista
 3. Kuusi ja puoli kiloa kumpikin. Hastulille se on hiukan liikaa, mutta Hipulin rotumääritelmässä sanotaan, että 5-8 kiloa urokset. Eikä Hipuli olekaan tippaakaan lihava mistään kohtaa. Hastuli lähti hiukan lihomaan kun mä jouduin vaihtamaan Royal caninin sterilised ruoan virtsakivi ruokiin.

  VastaaPoista
 4. Heips NetKissa!
  Sinua onnisti blogissani. Voitit arvonnasta tekemäni Puropipon. Ilmoita minulle osoitetietosi niin laitan palkinnon tulemaan sinne päin.
  T:Villikissa

  villikissanneuleet@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Ihanaa Villikissa! Nyt mun on pakko tehdä se uusimmassa käsityölehdessä ollut puro -neuletakki.

  VastaaPoista
 6. Tuli noista kuvista mieleeni että mikään ei ollut niin ihanaa (kun vielä sain kissoja pitää) kuin se että sai painaa nenänsä sylissä lepäävän kissan otsaan ja nuuhkia.. Että ne tuoksuu hyvältä!

  VastaaPoista