lauantai 5. maaliskuuta 2011

Isännällä on syntymäpäivä

Ja mä olen puolitoista viikkoa pähkinyt mitä mä annan sille lahjaksi. Tänään aamulla se sitten iski töihin mennessä. Mä käyn akvaarioliikkeessä. Kylpyhuoneen akvaario on nykyään isännän valtakuntaa. Mä vain ihailen sitä saunassa käydessäni. Joku ehkä muistaakin, että se piti tyhjentää ja ottaa pois käytöstä. No tyhjennys eteni niin pitkälle, että sinne jäi kolme matokalaa, joita ei kahdella yrityskerralla saatu kiinni. Sitten isäntä kummiskin päätti omia sen ja haki sinne kaksi omppukotiloa. Vähän myöhemmin ilmaantui yksi taskurapu ja parvi tiikeribarbeja. Muistin isännän sanoneen, että hän olis ottanut rapuja enemmän, mutta liikkeessä ei silloin ollut. Lisäksi sinne on kipattu makuuhuoneen akvaarion sisältö eli kahdeksan ADHD seeprakalaa ja sukaravut, joita ei ollut jäljellä edes tusinaa. Sukaravut tuli kaiketi syötyä, koska ne hävis nopeesti. Mutta niin se synttärilahja. Mä hain sille taskuravulle nyt sen kaverin. 20 euroa on kohtalaisen suolainen hinta, mutta toisaalta. Se johtuu varmasti siitä, että ne ei oo kovin yleisiä. Isäntä ei muuten oo kotona. Että kun seuraavan kerran nähdään niin mä käsken sen mennä akvaariosta ettimään synttärilahjansa. Saa nähdä kauanko kestää, että se huomaa taskurapuja olevan kaksi. Ne kun on semmosta piilottelevaa sorttia.

IMG_1737

IMG_1740

IMG_1741

IMG_1742

IMG_1743

IMG_1733

Joo joo. Kyllä mä tiedän, että meidän akvaarion lasissa pari kissan nenän jälkeä...

Ja kissoista puheenollen...

Tämän takia meillä laitetaan virta tulostimeen vain silloin, kun sitä käytetään.

IMG_1748

IMG_1747

Jos vähän vilkasette siihen kissan eteen, niin näette, että siinä on tulostimen ohjausnapit. Kyllä sen kuulee jos on sattuntu unohtumaan tulostin edellisen käytön jälkeen päälle, kun kissa kävelee nappuloitten yli.

2 kommenttia:

  1. Aikamoisia ovat:). Hyvän lahjankin keksit. Oletko muuten huomannut että sinulle on tullut tunnustus Tatsutan tassuttelijoilta?

    VastaaPoista
  2. Hauska synttärilahja! Joo, voin kuvitella, kun katit tassuttelevat nappuloita - tietsikan näppäimistölläkin onnistuvat joskus tekemään temppujaan... :D

    VastaaPoista