torstai 25. marraskuuta 2010

ZooPlussaa ja SYTYCK9

Tein viime viikon perjantaina tilauksen zooplussalle. Tänään se saapui. Ihan odotetussa aikataulussa.

IMG_1208

IMG_1211

Ensin ihmettelin, miksi Hastuli on niin pahuksen kiinnostuneena kaivamassa laatikkoa ja muutkin kissat pyörii jaloissa. Ei ne nyt ennen oo ihan noin kiinnostuneita ollut. Laatikkoa kaivaessani muistin sitten tilanneeni kissoille valeriaanalelun.

IMG_1215

Puolen tunnin käyttökokemuksella voin allekirjoittaa molemmat blogimaailmassa esitetyt väitteet: Kissat menee siitä sekaisin ja se haisee TOSI pahalta. Puolen tunnin käytön jälkeen suljin sen takaisin pussiinsa. Valmistajalla on kyllä ollut ajatus hommassa mukana. Lelu tulee uudelleen suljettavassa minigrip-pussissa. Tai sitten varastotyöntekijät ovat kieltäytyneet yhteistyöstä ilman pussia.

IMG_1216

Hastuli halus ehdottomasti nuolla lelun kokonaan.

IMG_1218

Hipuli aloitti järsimällä. Hipuli, jota lelut ei yleensä kiinnosta pätkääkään. Savu joutui tyytymään kiehnäämään vieressä.

IMG_1219

Tappeluksi homma meni yllättävän nopeasti, mutta onneksi nujakka oli lyhyt.

Tällä kertaa mukana oli myös ensimmänen bonuksilla hankittu tuote: Furmaster (oletettavasti Furminatorin kopio). Kissoilla oli aivan muuta mielessä kuin harjausta, mutta jo pikainen kokeilu todisti harjan tehokkuuden.

Maanantaina isännälle tuli postissa erään kodinkoneketjun kanta-asiakastarjouslehti. Bongasin sieltä uuden Sony Walkman mp3-soittimen. Eilen sitten lähdin selvittelemään mitä laite maksaa muualla, ale kun oli lehdessä vaivaiset 10 euroa. Katselin tietty samalla myös muita vaihtoehtoja. Mp3-soitinta minulla ei ole ennestään, joten sikäli vieras laite oli kyseessä. Päädyin kuitenkin koneboxin nettisivuille. Siellä ei Sonyn laitteita ollut, mutta iskinkin silmäni Philipsin soittimiin. Kahdessa mallissa oli todella hyvä tarjous. Lähempi tarkastelu osoitti, että halvempaa versiota ei saa nettikaupasta (mikä mun mielestä tarkoittaa, että nettikauppaan varattu erä on jo myyty loppuun). Yritin sitten ostaa sitä kallimpaa versiota. Kaikki meni hyvin kunnes koneboxin olisi pitänyt ohjata minut nettipankkiin maksamaan. Siihen tilttas. Yritin useita kertoja pienillä tauoilla välissä. Jonkin ajan kuluttua päätin sitten kokeille, josko visan kanssa onnistuisi paremmin. Koneboxi ohjasi minut nätisti luottokunnan sivuille. Näpyttelin kortin tiedot ja painoin maksa. Luottokunta halusi tarkastaa mun henkilöllisyyden nettipankkitunnuksien avulla. Eli luottokunta lähti siirtämään minua nettipankkiin. Siihen tilttas taas. Useampi yritys tuotti saman tuloksen. Tässä kohtaa olin aika kiukkuinen, koska pelkäsin tietty, että myyniterä loppuu kesken, mutta pakko oli iltavuoroon töihin lähteä. Iltavuoron jälkeen haahuilin hetken netissä ja ajttelin jo mennä nukkumaan, kun muistin, että minun piti yrittää uudestaan ostaa sitä soitinta. Kaksi yritystä nettipankin kautta tyssäsi samaan kohtaan, mutta eri virheilmoituksella, kuin aikaisemmin. Ajattelin, että kokeillaan nyt vielä kerran visalla ja sit nukkumaan. Näpyttelin taas luottokunnalle tiedot ja painoin maksa. Selain palasi koneboxiin ja konebox kiitti tilauksesta. MitVit? Miksei se nyt pyytänyt tunnistautumista pankin kautta? Hetken olin ihan pellolla, mutta sitten koitti (joulun) riemu. Oli kiva mennä nukkumaan.

Alkuperäisen mainoksen mp3-soitin oli 4Gb suuruinen ja varustettu myös radiolla. Hintaa alessa 69 euroa, normaalihinnan ollessa 79 euroa. Tilaamani soitin on 16Gb suuruinen ja sisältää myös mainitun radion. Hintaa tilaukselle postikuluineen kertyi 78.90 euroa ja normaalihinta ilman postikuluja olisi ollut 109 euroa. Olen saanut joululahjani (viime vuonna ostin uuden tietokoneen veronpalautuksella).

SYTYCKiin voisin sanoa sen verran, että kyllä kestää helman dominoruutujen neulominen. Yllättävän paljon vie aikaa. Sen jälkeen on vielä tehtävänä kaulus ja lankojen päättelyt. Vielä on reilu kuukausi aikaa, joten uskon saavani työn ajoissa valmiiksi.

3 kommenttia:

  1. Kylläpä tosiaan kissat näyttävät menneen sekaisin tuosta lelusta. ;)

    VastaaPoista
  2. Täytyypä laittaa tuo lelun nimi korvan taakse - vaikka en tiedä, onko se niin kivaa, jos se todella haisee ja kissat tappelevat. Mutta erittäin kiinnostavaa, indeed.

    VastaaPoista
  3. Ei se ollut kuin yksi kymmenen sekunnin painimatsi. Sen jälkeen tappelua lelusta ei ole esiintynyt.

    VastaaPoista