sunnuntai 21. marraskuuta 2010

PorkkanaSYTYCK

Puolivälin porkkanakilpailussa kysellään tanssikenkien perään, eli missä kudot.

No mulla on tämmöinen ihana oma viihdenurkka.

IMG_1205

Oliivinvihreän samettinojatuolin löysin kirpparilta, olisko siitä nyt puolitoista-kaksi vuotta aikaa. Tuoli oli ehjä ostettaessa, mutta kissat on hyviä kuluttumaan kangasta. Käsinojassa on reikä paikkausyrityksestä huolimatta. Ikean hyllykön kotiutumisesta voi lukea vanhemmasta postauksesta. Hyllykön neljä lähintä lokeroa on ne tärkeimmät. Ylemmässä kahdessa on papereita ja aiheeseen liittyviä kirjoja. Alemmassa kahdessa on pieni varasto lankoja sekä puikot.

IMG_1207

Uuden tietokoneen ostin itselleni viime jouluna joululahjaksi. Siinä on riittävä näyttö. Videotykistä tulee ja kooksi olen mitannut 43 tuumaa. Tietokone toimii mulla siis myös dvd-soittimena. Jokunen elokuva, sekä tv-sarjan jakso on tullut kutoessa katsottua(kuunneltua). Näppikselle olen ihan itse väsännyt telineen, jonka voi vetää näppärästä nojatuolin eteen ja työntää pois kun ei tarvitse. Neuleiden kannalta kuitenkin tärkeimmät asiat löytyy tuon näppistelineen alta. Eli iso muuttolaatikko, joka toimii keskeneräisten töiden varastona. (Juu, SYTYCK on päällimmäisenä). Laatikko on myös sopivan korkuinen ja niin sopivalla etäisyydellä, että siihen on kiva nostaa jalkansa. Näytön vasemmalla puolella on vielä erittäin valovoimaisella halogeenipolttimolla varustettu jalkalamppu. Lampussa on kaksi voimakkuusvaihtoehtoa.

Ja itse SYTYCK-neule edistyi tänä viikonloppuna oikein mainiosti. Olen juuri suunnittelemassa helman dominoruutujen sijoittelua. Sen jälkeen on enää kaulus kutomatta ja langanpäät viimeistelemättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti