torstai 14. lokakuuta 2010

Tapahtui tänään ja eilen

Tiistaina satoi lyhyesti lunta. Suli heti osuessaan maahan. Tästä johtuen päätin, että on aika vaihtaa talvirenkaat alle. Käytän kitkarenkaita, joten ei tarvitse muistella milloinkas ne nastat saikaan laittaa alle. Tänään oli sitten se renkaiden vaihtoaika. Viime viikon torstaina kävin heittämässä tilauksen zooplussan. Toivoin, että olisi tullut jo eilen, mutta kun ei näkynyt niin arvasin sen tulevan sillä aikaa, kun olen niitä renkaita vaihtamassa. Zooplussan tilaukset kun yritetään kerran jakaa kotiin ja vasta sitten täytyy hakea postista. Renkaiden vaihdossa olin melkein puoli tuntia etuajassa, kun menin suoraan töistä sinne. Ei haitannut yhtään. Renkaat oli nimittäin jo alla ennenkuin se aika oikeesti olis ollut. Renkaiden vaihdosta ajoin postiin. Siellä kun odotti eräs toinen tilaus. Siinä odotellessani bongasin lattialta zooplussan laatikon ja pitihän sitä nyt heti kurkkia, jos se vaikka olis se mun laatikko. Olihan se. Lähipostin pariskuntakin ilmeisesti tunnisti mun nimen toisesta lähetyksestä, kun tarjosivat sitäkin mukaan ihan pyytämättä. Postisetä teki siitä oman lapun, kun enhän mä ollut kotona käynyt näkemässä ja hakemassa sitä oikeaa noutoilmoitusta.

Eilen tyhjensin vessasta yhden kissojen kiekkalaatikon ja täytin puhtaan tilalle. Yleensä Hastuli tarkkailee toimenpidettä ja käy heti tekemässä pissat laatikkoon kun hiekat on sisällä. Onpa joskus jopa jouduttu keskeyttämään herra, kun on ollut vasta laatikko ilman hiekkaa. Eilenkin Hastuli tuijotti vessan pytyn päältä toimitusta, mutta ennenkuin herra ehti tajuta, että nyt sais mennä, tuli Savu nurkan takaa ja kävi korkkaamassa hiekan. Hastuli oli vähän pöllähtäneen näköinen.

Ja eilen kajahti ensimmäiset joululaulut mun kuulokkeista. Juu tiedän, olen joulukaheli.

1 kommentti:

  1. Heh, voin kuvitella Hastulin hölmistyneen ilmeen. :D Kyllä ne kissat tietää, milloin vessa on siivottu. Puhdasta vessa on paljon kivempi käyttää.

    VastaaPoista