torstai 30. syyskuuta 2010

Tunnustuksia ja uuta kivaa

Sain Kissat kerällä -blogilta tuplatunnustuksen.

Cherry on top -Award

Tällaiset säännöt tulivat mukana:

1) Jaa tunnustus eteenpäin viidelle inspiroivalle bloggaajalle

2) Kerro 3 asiaa, joita rakastat

3) Näytä rakastamasi kuva ja kerro siitä.


Ja Beautiful Blogger -Award

Säännöt: Kerro seitsemän asiaa itsestäsi ja jaa tunnustus seitsemälle blogille.

Heti alkuun ilmeni handicap mun taidoissa. En osaa liittää tunnustuksiin kuuluvia kuvia tänne. Mutta ei anneta sen haitata menoa.

Siis seitsemän asiaa minusta (eläintarhastani):

1. Minun ensimmäinen kissa oli valko-oranssia raidallinen ja sen nimi oli Viiru. Se vietiin maalle navettakissaksi, mutta talon muut kissat ajoivat tulokkaan pois. :'( Kylältä kuului kyllä vuosien mittan terveisiä kissan elämästä, mutta en vaan koskaan saanut aikaiseksi käydä katsomassa Viirua valitsemassaan kodissa.

2.Olen lukenut itselleni kolme ammattia, enkä vieläkään melkein 30 vuoden iässä työskentele missään niistä. Ensimmäinen ammattitutkintoni on Kudonnan Artesaani. Rakastan kudontaa. Ei vaan ole tilaa laittaa pystyyn kangaspuita. Äitini onkin siirtänyt omat "perintö"kangaspuunsa mulle. Äidin isä on ne tehnyt itse eikä ne ole olleet koskaan käytössä. Paappa on ollut haudassa n.20 vuotta.

3. Innostun helposti. Jopa siinä määrin, että välillä menee vähän yli. Mutta tasapainon vuoksi myös kyllästyn nopeasti.

4. Rakastan lautapelejä. Minulla on ystävä, joka rakastaa myös. Aina kyläillessämme toisillamme, me pelataan. Ostin hänelle jopa lautapelin häälahjaksi, kun tiesin, että varmasti tulee käyttöön.

5. Tykkään puutarhanhoidosta, mutta viherpeukaloni on silti keskellä kämmentä. Isäntä on tässä asiassa se parempi puolisko.

6. Lempielokuvani on Matrix. Tykkään muutenkin aivot narikkaan -toimintaleffoista. Ja jos höysteenä on vielä sci-fiä, niin aina parempi. Jostain kumman syystä myös luen sci-fiä. ;-) Nuorena aikuisena (ikävuodet noin 15-20) Kävin todella paljon elokuvissa. 18 kertaa vuodessa. Keräsin myös kaikki liput talteen arvostelulla 1-5. Yksi elokuva on minulta saanut ykkösen. Se on ainoa elokuva, jossa olen vilkuillut kelloa.

7. Minulla on kotona ihan oma viihdenurkka. Nurkassa on tietty tietokone, sekä iso muuttolaatikollinen keskeneräisiä neuleita. Tietokone on vielä hieman "viritetty", sillä näyttönä minulla toimii videotykki. Istuimena on kirpparilta löytynyt ihana oliivin vihreä nojatuoli. Hiirtä käytän suoraan nojatuolin käsinojalta ja näppistä varten rakensin telineen, jonka voi vetää nojatuolin eteen. Vietän varmaankin puolet hereilläoloajastani tässä nurkassa, joten voin kyllä sanoa rakastavani sitä.

IMG_0550
Tässä kuvassa vain on jotain ihanaa rentoutta, lämpöä ja valoa.

Blogin sivupalkissa on blogisuosituksia -listaus. Siitä kaikki ansaitsevat tulla huomatuiksi. En siis anna tätä kenellekään erityisesti vaan kaikille jotka on mun lukulistalla.

Ja vielä vähän muita asioita. Lueskelin vähän aikaa sitten blogiin tulleita kommentteja, mm Pirjon kommentin, ja heti perään postitäti soitti ovikelloa ja toi mulle paketin Pirjolta. Aivan mahtavan ihana kaulahuivi. Kolme huovutettua palloa kissoille. Menee sopivasti jako kolmelle kissalle. (Niinkuin ne nyt muka leikkis nätisti jokainen omallaan) Ja viimeisenä yllärinä suklaalevy. Ja se korkataan heti kun tämä postaus on julkaistu.

2 kommenttia:

 1. Tulipa nopsasti perille!
  Toivottavasti tuli mieluinen, kun ei väreistä tarkkaan sovittu.

  Tunnustukset saat helposti, kun nappaat oikealla hiirenpuoliskolla kuvan ja tallennat kuvan koneelle. Sitten vain selaat ja liität kuin normaalistikin Bloggerilla.

  Kyllä on ihana tuo teidän täpläveikko!

  VastaaPoista
 2. Just niin mä tein, mut ei onnistunut.

  VastaaPoista