maanantai 22. huhtikuuta 2013

Terveisiä uudesta kodista

Meillä on oma pihasisilisko.

20042013106

Siinä se paistatteli päivää, kun lauantaina tuotiin ensimmäistä kuormaa.  Ja minä ilkeä ihminen ajoin auton varjostamaan ötökän elämää.

Lauantai-illalla sovittiin isännän kanssa, että sunnuntai-illalla testataan uuden kodin sauna. Sunnuntai-illalla kun isäntä ilmoitti saunan olevan lämmin, todettiin, ettei kukaan ole muuttanut kylpyhuoneen tavaroita. Onneksi yhden muutetun kassin pohjalla oli yhden viikonloppureissun jäljiltä puhdas pyyhe ja pefletti, sekä shampoopullo. Yksi pullo hoitoainetta oli muuttanut toisessa laatikossa. Isäntä joutui kuivaamaan ittensä käsipyyhkeeseen, mutta muuten kaikki tarpeellinen saatiin kasaan.

Tänään aamulla isäntä näki pihalla rotan. Jotta rotanmyrkky on sitten ostoslistalla.

Kissoilla oli mielenkiintoinen lauantai. Aina välillä ne suljettiin vanhassa asunnossa jonkun oven taakse  ja, kun sieltä pääsi pois, oli aina enemmän ja enemmän huonekaluja kadonnut. Ruokakippokin tyhjeni jo aamupäivästä. Illalla sitten tuotiin kissat uuteen taloon. Kaikki meni hiukan kyyryssä ympäriinsä niin, ettei syömäänkään ehtinyt pysähtyä, vaikka puoli päivää oli joutunut nälässä olemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti