sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Taas on aika hujahtanut ohi

Kävin eilen ensimmäisen kerran melomassa. Olen huonommassa kunnossa, kuin oletinkaan. Kajakkiin istuminen oli just niin vaikeaa kuin muistinkin, mutta se pois tuleminen. Ilman apua olisin luultavasti päätynyt kiepsahtamaan veteen. Noloa. Taitaa nolottaa ihan koko kesän.

No eilen oli myös taloyhtiön pihatalkoot. Melomaan lähdin heti aamupalan jälkeen ja takaisin tultuani talkoot oli jo siirtyneet syömisvaiheeseen. No tulipa upotettua kolme pulloa kotiviiniä talkooväkeen. Ja toki ihan vähän itteenkin. Kaikki kolme pulloa oli eri eristä. Vanhin vuodelta 2004. Ensimmäisestä tekemästäni kotiviinistä ja ainoa joka on tehty valmiista paketista. Tais ikävä kyllä olla viimein pullo. Oli meinaan hiukan hyvää. No ne kaksi muutakin oli ihan hyvin ikääntyneitä. Vuosilta 2006 ja 2007. Taitaa taas tänä vuonna tulla tehtyä kotiviiniä.

Tarkoitukseni oli alun perin käydä myös tänään melomassa, sillä seuraavan kerran melontakeskus on auki vasta keskiviikkona. Ja silloinkin siihen aikaan kun mulla on työvuoro. Mutta mullapa tuli jo illalla hartiat niin kipeiksi, ettei nukkumaan pystynyt. Ehdin illalla nukkua reilun tunnin, kun heräsin johonkin pari minuuttia vaille puolen yön. Sitten jomottikin niin, että nukahdin uudestaan vasta puoli viiden aikoihin. Tänään päivällä oli ihan hyvä, mutta kun mä tässä illalla vähän neuloin, niin taas jomottaa. Ei onneksi yhtä pahasti kuin eilen.

Työpaikkahakemuksenkin laitoin taas eilen. Nykyiseen työpaikkaani haetaan kohde-esimiestä. Olen siis vuokratyöfirman kautta töissä ja tuo vuokratyöfirma hakee työhön osallistuvaa kohde-esimiestä. Etuna olis täydet tunnit, kun nyt minulla on noin 20h/vko. Jos nakki napsahtaa, niin sitä vois sanoa nopeaksi etenemiseksi. Kahdessa kuukaudessa rivityöntekijästä esimieheksi. Juu. Toivossa on hyvä elää jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti