maanantai 31. toukokuuta 2010

KYH eli KesäYön Hullutus

KYHiä komentaa Äiti-puffa. Säännöt lyhennettynä on seuraavat: Aloita projekti joka päivä kesäkuun alusta Juhannukseen 26.6 ja saata projektit valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä. Ilmoittautumisaikaa on tänään puoleenyöhön asti. Palkintojakin on lahjoituksina saatu. Lahjoittaja on tietty määritelly palkitonsa ehdot. Yksi nyt tässä muistuu mieleen: Arvotaan kaikkien niiden kesken, jotka ovat saaneet vähintään puolet projekteistaan saatettua päätökseen. Tässä kohtaa mua vähän nolottaa mun helppo projektivalinta. Mutta sille on hyvä syy.

Suunnitelmissa on jonkin aikaa ollut tehdä sarja koetilkkuja neulekoneella. Ihan vaan, että oppis käyttämään sitä ja oppis tietämään mitä kaikkea sillä voikaan tehdä. Joten ensimmäiset 25 projektia on koetilkkuja ja 26. projekti on näiden pohjalta aloitettu villapaita/-takki. Ihan ensimmäisenä aion tehdä 3-5 tilkkua eri langoilla. Etsiä noille langoille ne optimaaliset säädöt. Yksi noista langoista tulee olemaan Novitan Nalle, mutta muut langat selviää tänään, kun käyn lankakaupassa töihin mennessäni.

Niin ja se ensimmäinen päivä on jo huomenna, että jos sitä tästä menis kasaamaan pingotusalustan pois neulekoneen edestä, että mahtuu viereen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti