tiistai 4. elokuuta 2009

Sukkia, sukkia

Uudessa Suuressa käsityölehdessä on sukkakilpailu. Ajatukset alkoi heti lentää ja kirjastosta piti hakea sukkakirjoja suunnitelmia tukemaan. Vaikka kuinka selasin nettiä, niin yhdelläkään kolmesta järjestävästä tahosta ei ole halaistua sanaakaan koko kilpailusta kotisivuillaan. Joten tässä tärkeimmät tiedot lehdestä kopioituna:

Suunnittele ja valmista sukat, joiden kuviomaailma tai värit pohjautuvat luovasti kansanperinteeseen. Sukkien tulee kuitenkin olla modernit, iloiset tämän päivän sukat, ei kopio vanhasta mallista. Kilpailun voittajat kutsutaan Suomen kädentaidot messuille Tampereelle 13.-15.11.2009. Voittajat palkitaan Pirkanmaan kotityö Oy:n lahjakortilla: 1. 95e 2. 70e ja 3. 40e. Kilpailutöiden tulee olla perillä viimeistään 30.10.2009 osoitteessa:
Pirkanmaan kotityö Oy
"Sukkakilpailu"
Peltokatu 16 b
33100 Tampere

Kiinnitä sukkien sisälle tiukasti nimimerkki ja kiinnitä sukat myös toisiinsa. Laita suljettuun kuoreen nimi, osoite, puhelinnumero ja kirjoita kuoren päälle sama nimimerkki. Jos haluat, että sukat palautetaan, liitä sukkiin osoitteellasi varustettu palautuskuori johon on liimattu tarpeeksi postimerkkejä. Ilman palautuskuorta olevat sukat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti