sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Zooplussasta taas ...Ja käsitöistä

Käväisin eilen paikallisessa eläinkaupassa hakemassa kissoille kuivaruokaa. Käyttämäni Royal canin -maku on siellä ~12€ halvempaa. Viimeksi käydessäni näin, että heille oli tullut myös Sanabelle-sarjaa, jonka kuivaruoissa on myös virtsakiviruokaa. Silloin en huomannut katsoa hintaa valmiiksi, mutta nyt sen katsoin, 2kg 24.90€. Olin jokseenkin varma, että nyt zooplus veisi voiton. Ja niinhän se tekikin, 17.70€. Samalla katsoin myös joidenkin märkäruokien hintoja vertailua varten. Niissä oli hintaeroa pari senttiä annosta kohti zooplussan hyväksi. Jos siis en tilaisi virtsakiviruokaa zooplussalta, en myöskään vaivautuisi tilaamaan märkäruokaakaan. Zooplus oli harmittavasti nostanut ilmaisen postituksen rajaa. Ennen se oli 62€, nyt 99€. Huoh. No tilasin sitten 3x3kg kuivaruokaa ja täytteeksi märkäruokia niin, että 99€ ylittyi.

Mummu pyysi samanlaista kesähattua kuin itselleni alkuviikosta tein. Aloitin sen eilen neulekahvilassa ja tarkoitus on jatkaa tänään neuletupareilla. Jos en siellä saa valmiiksi niin sitten illalla kotona.

Tänään kuitenkin äitini In Dreams saavutti viidennen vihjeen lopun. Tähän mennessä siihen on uponnut vähän yli 1700 helmeä. Ensimmäisessä pussissa oli karvan päälle 1300 helmeä. Myyjän ilmoituksen mukaan pitäisi oleman 1000-1100. Positiivista siis. Mutta tässä kuvia. Äidillekin jotain ihailtavaa ja odotettavaa. ;-)

IMG_1887

IMG_1889

IMG_1888

Tällä hetkellä olen sitä mieltä, että äidin huivista tulee hienompi kuin omastani, eikä erona ole kuin helmien sijoittelu ja väri suhteessa langan väriin.

Omaan huiviini jouduin tekemään lisätilauksen lankaa. 18 kerrosta olisi jäljellä, mutta laskelmien mukaan lanka riittää enää kahdeksan kerrosta. Tilasin sitten samalla kertaa itselleni toisenkin kerän ja lankavaihtoon yhden kerän. Tuli vaan semmonen pieni moka, että meni sitten tullin kautta. Arvonlisävero 14.25€. Harmittaahan tuokin.

Perjantaina töistä lähtiessä kurvasin alkon kautta. Alkoi elämäni ensimäinen kesäloma työstä. Huh heijakkaa. Kolmikymppiseksi piti elää ennen kuin tuokin etuus osui omalle kohdalle. Kaksi viikkoa nyt ja toiset kaksi viikkoa syyskuussa. Olimme vielä ihan keskenään keskustelematta pyytäneet lomat niin, että kaikki sai mitä halusi. Meitä on sentään kuusi lomaoikeudellista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti