lauantai 10. huhtikuuta 2010

Käsitöistä välillä

Kävin tänään Kertussa neulekokoontumisessa. Oli sitten joskus muinoin ollut yhden kanssa puhetta parista huivilangasta, jotka hänelle oli tullut lankaklubista ja jotka ei häntä puhutellut. Olin jo aiak päiviä unohtanut koko asian, mutta nyt oli henkilöllä langat mukana. Niinhän siinä sitten kävi, että langat lähti mun mukaan. Muutenkin meitä oli vaan neljä paikalla (viides saapui juuri kun kolme meistä oli lähdössä). Oli tosi mielenkiintoiset jutut meillä. Two skeins came home with me from Kerttu. Had very much fun anyway.

Näyttää noi kuvat vähentyneen mun blogista. Tässä hieman korjausta asiaan. Tämä on Savun ensimmäisen juoksun ajalta. Kuva on otettu pari sekuntia ennen kuin Hastuli kyllästyi Savun lähentelyyn ja antoi tassusta äänimerkein säestettynä. Toivottavasti enempää juoksuja ei tule. Leikkausaika on reilun viikon päästä.

1 kommentti:

  1. Ja kouluttaa, älä unohda koulutusta. Kouluttamaton kissa ei ole kenellekään vaaraksi, mutta kouluttamaton koira taas... Ja kyllä, ulos on mentävä kolme kertaa päivässä, satoi, paistoi tai ketutti.

    Mä en yhä edelleenkään ole koiraihminen.

    VastaaPoista