perjantai 6. marraskuuta 2009

Tuhannen lukijan arvonta

Siis mun blogia on nyt luettu yli tuhat kertaa. Wau. Ja siitä hyvästä laitan hyvän kiertämään. (Minähän voitin Villikissan blogista ihanan pipon) Nyt siis palkintona on virkatut tossut. Nämä minun mallina olevat joulutossut on virkattu seitsemän veljeksen jättiraidalla. Suosittelen kumminkin yksiväristä tai coloria. Siis voittaja saa itse päättää tossujen värin! Värivaihtoehdot löytyy täältä. Muista valita väri seitsemästä veljeksestä, sivulla kun on muitakin lankoja vaikka muille jakaa. Himovirkkaajille tiedoksi: malli on ilmainen ja löytyy Ravelrystä. Osallistuaksesi arvontaan, jätä kommentti, jossa ilmoitat toivomasi värin. Kokoasiaa kyselen sitten voittajalta erikseen. Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 22.11 kello 16. Valmiit tossut lupaan perille jouluksi (suomeen, Nuntille en lupaa, kun en tiedä miten nopeasti posti kulkee ulkomaille)

Olen minä muutakin saanut aikaan. Pipon kudoin yhdessä päivässä, tupsun teko jäi vain seuraavaan päivään. Olen myös mukana yhdessä huiviKALissa (KAL = Knit-A-Long). Huomenna ilmestyy vasta toinen vihje, joten huivia ei ole vielä pitkästikään. Aloitin myös isälle isänpäivälahjaksi virkkaamaan joulutähteä. Isänpäivälounas vaan peruuntui lähipiirissä ilmenneen sikaflunssan takia, joten lahjalla ei ole ihan niin kiire. Näen isäni vasta ensi viikon torstaina.

P.s. Nähdäksesi Ravelrylinkit, sinun täytyy rekisteröityä Ravelryn käyttäjäksi. Se on ilmaista.

8 kommenttia:

  1. Tietenkin olen mukana noin herkullisen näköisten tossujen arvonnassa. Tosi hauskat, tulee aivan joulutonttu mieleen. :)

    VastaaPoista
  2. Aivan upeat tossut! Punainen on hyvä väri.

    VastaaPoista
  3. Minuakin himottaa tossuset! ja pinkki on paras!

    VastaaPoista
  4. Jättiraita 837, se lilajuttu! Tosi hauska malli - täytyypä katsastaaa Räveltämö...
    Kissoja täällä? Näin sitä aina löytää uutta ja kivaa..:) Täytyypä ihan ruveta katselemaan!

    VastaaPoista
  5. Osallistun! Tummanvihreä on paras väri :)

    Oikeasti ei voi kuin vain ihmetellä! Villikissan innoittamana ostin lankaa ja virkkuukoukun, mutta tuokin innostus päättyi siihen, että kissat oli koko ajan syömässä lankaa ja saivat lopulta useammasta kohtaa poikki. Pitää antaa siis kunniaa niille jotka osaa tehdä kaikkea upeaa :)

    VastaaPoista
  6. Osallistun minäkin ja peesaan edellistä olen rakastunut vihreään eli tumman vihreä on valintani :)

    VastaaPoista
  7. Mukana arvonnassa. Ihanat tossut. Pinkki tai pinkkisävyinen jättiraita olisivat aivan ihanat.

    VastaaPoista
  8. Onnea ensinnäkin kun blogillasi on ollut kovasti vierailijoita! Tottahan toki haluan myös osallistua arvontaan ja värille ihan sama, kunhan vain on punainen!

    VastaaPoista